Klanten
Schilderijen Restauratie Maastricht - Voor particulieren en bedrijven in een klein en professioneel atelier in Maastricht
15677
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15677,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Klanten

Particuliere klanten

Schilderijen van particulieren hebben vaak een emotionele waarde. Deze is soms van grote betekenis en kan niet in geld worden uitgedrukt. Dat maakt een restauratie bijzonder; om het schilderij voor de toekomst te kunnen bewaren en weer door te geven aan een volgende generatie.

 

Het is waardevol om daar aan mee te werken. Dat is een van de redenen dat ik graag voor particuliere klanten werk.

 

Musea en collecties van instellingen en bedrijven

Daarnaast werk ik voor musea en culturele instellingen, onder meer:

IJff Restauratie - Klanten
Ijff Restauratie - Klanten - Particuliere Klanten

Werkwijze

Offerte

Voor het maken een offerte onderzoek ik een schilderij bij voorkeur in het atelier maar het kan ook op locatie. Hierbij gebruik ik een microscoop en UV-lampen. In de fluorescentie van de ultraviolette straling worden vernislagen, overschilderingen en retouches zichtbaar.

 

Bij de offerte maak ik naast een prijsopgave ook een toestand-beschrijving en een behandelingsvoorstel. Tijdens restauratie wordt documentatie bijgehouden. Verschillende fasen in de behandeling worden gefotografeerd en een rapport wordt gemaakt met een opsomming van de verschillende werkzaamheden.

 

Subsidies
Musea en kerkelijke instellingen kunnen ook proberen om aanspraak te maken op subsidies voor het behoud van cultureel erfgoed.

Ijff Restauratie_Over Ijff - nascholing

Het atelier is voorzien van een brand- en beveiligingsinstallatie en geklimatiseerd. Het maken van een offerte kan op afspraak.

E-mailadres: jasja@ijffrestauratie.nl
Mob: +31 (0)6 28407167

Wenst u meer informatie, neem dan contact op